Personvernerklæring

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en enkeltperson, for eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

 

 

Behandlingsansvarlig

 

Denne personvernerklæringen gjelder for Opplæringskontorenes landsforening (OKL). Opplæringskontorenes landsforening (org nr 925 734 039) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden.

 

Personopplysninger som behandles

 

OKL samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, annen sensitiv informasjon, eller opplysninger om personlige betalingskort gjennom nettsiden.

Informasjon som innhentes:

  • E-postadresse
  • Tittel
  • Postadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnumme

  

Hvordan informasjon innhentes?

 

Informasjon samles inn gjennom registreringsskjemaer på vår nettside. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. Som ansatt i medlemsbedrift hvor informasjon om navn, tlf.nr og e-post er innhentet vil vi kunne bruke denne til å sende informasjon.

 

Skjemaer for innsamling:

  • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post
  • Innmeldingsskjema for å bli medlem
  • Påmelding til våre arrangementer

Formålet med informasjonen som innhentes

 

Personopplysningene som hentes inn er nødvendige å kunne sende relevant informasjon, og tilby en så god tjeneste ovenfor våre interessenter som mulig. Dette være seg fakturering, betjene ønsker og forespørsler, sende informasjon og lignende. Informasjon som innhentes kan også i noen tilfeller brukes til statistikker og analyser for å tilby best mulig tjenester til våre interessenter.

 

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

 

Informasjonskapsler:

 

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Informasjonskapselen kan benyttes til å lagre identifikatorer som gjenkjenner din enhet fra besøk til besøk.

 

OKL bruker ikke slike informasjonskapsler på nettsidene.

 

Hvordan lagres informasjonen?

 

Informasjon innhentet gjennom skjema på vår nettside lagres i getynet.com og overføres medlemssystemet i Getynet.

 

Hvordan slettes opplysningene?

 

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte post@ok-landsforening.no

 

Alle utsendelser av nyhetsbrev og invitasjoner inneholder link til avmelding hvor man enkelt kan avbestille utsendelsen.

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

 

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men OKL kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden og andre systemer. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av OKL. Det kan sendes ut deltakerlister med navn,  firmanavn og e-post til de som er påmeldt til det gitte arrangementet.

 

Samtykke

 

Ved påmelding til våre arrangementer og til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post, samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

 

Rettigheter

 

Du har som bruker av nettsidene våre, medlem i landsforeningen eller deltaker på våre arrangementer visse rettigheter etter personopplysningsloven. Rettigheten fremgår av kapittel 3 i personvernforordningen (GDPR), og inkluderer rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger.

 

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

 

Dersom du mener at Opplæringskontorenes landsforening ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Kontaktinformasjon


Navn: Opplæringskontorenes landsforening
E-post: 
post@ok-landsforening.no

 

Rev 11.10.2022

Ta kontakt

Dersom du har spørsmål eller noe du vil spørre om, så må du gjerne ta kontakt.